05/04/14 21:01
(http://www.klassa.bg/)

Настъпва захлаждане

 Настъпва захлаждане. От началото от Северозапад, а утре на 5 май през деня от север – североизток, с умерен вятър, ще нахлува студен въздух, съобщиха от НИМХ.

Температурите ще се понижат с 4-5 градуса и дневните в повечето места ще са между 13 и 18 градуса. Облачността ще е по-често значителна, в повечето места ще е с превалявания, в южните райони придружени от гръмотевици. А температурите сутринта ще са между 7 и 12 градуса.

По Черноморието ще е предимно облачно и на места ще превали. Ще духа умерен северен вятър. Максимални температури до 13-16 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението ще е 2-3 бала.

Над планините ще е облачно, а по-високите части и мъгливо. Ще има превалявания, в Рило - Родопската област и гръмотевици. Вятърът по билата ще е умерен от североизток. Дневната температура над 1200 м. н.в. около 7-8 градуса, на 2000 м. около 3 градуса. Над 2000 м. н.в. около 3 градуса. Над 2000 м. валежите ще са от сняг.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване