05/05/14 12:18
(http://www.klassa.bg/)

Борисов- почетен гост на рождения ден на Кобрата

"Вчера вечерта имах удоволствието да поздравя един голям българин за рождения му ден. Пожелавам на Кубрат още много успехи". Това написа Бойко Борисов на стената си в социалната мрежа Фейсбук, след като публикува снимки от партито на боксьора.


От фотосите се вижда, че Кобрата е празнувал с любимата си Андреа и тесен кръг приятели в лъскаво столично заведение. Явно лидерът на ГЕРБ е бил един от почетните му гости. Борисов е позирал за няколко снимки с Кубрат Пулев и на тях се вижда, че двамата са в много добро настроение.


"The Champions !!!", е написал последовател на депутата под снимката, на която Бойко и Кобрата са се прегърнали. Други пък честитят рождения ден на шампиона под албума с фотосите от партито.


Бойко Борисов често споделя в социалните мрежи, че е приятел с Кобрата и се радва за успехите му. "Честита победа, Кобра! Голяма радост за всички българи донесе. Браво!, написа Бойко за успеха на Пулев в Германия. Той, Йорданка Фандъкова, Ивайло Московски и кметът на Бургас Димитър Николова присъстваха на мача, на който Пулев победи в три рунда хърватина Ивица Перкович.

Копирано от standartnews.com
 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване