05/06/14 15:33
(http://noresharski.com/)

Волен с поредна вандалска проява, нападна бизнесмен в столично заведение

Лидерът на крайната националистическа и напоследък откровено проруска партия „Атака“ Волен Сидеров за пореден път взе участие в скандал със свои вандалски прояви. След пиянските си изцепки в центъра на Брюксел в края на септември и скандала с френски дипломатически представител на летище „София“ малко след Нова година сега Сидеров нападна бизнесмен в столично заведение.

В събота вечер Андрей Бъчваров, който е шеф на Балканска инвестиционна консултантска агенция и председател на Българската асоциация по биомаса, вечерял с приятел в ресторант в София, като в един момент бил прекъснат от Сидеров, който разпитвал наред клиентите в заведението дали ще гласуват за „Атака“ на предстоящите евроизбори. След като получил отрицателен отговор от Бъчваров и събеседника му, депутатът се нахвърлил срещу тях с обидни изрази и квалификации.

При опит за преместване на друга маса и избутването му, Сидеров „изгубил контрол“ и ударил два пъти бизнесмена, след което потърпевшият веднага викнал полиция. Това кара лидера на „Атака“ и компанията му да напуснат заведението, явно изплашени от евентуални последствия след пристигането на органите на реда – Сидеров вече е обвиняем за хулиганство и нападение над полицай след случая на софийското летище в началото на годината.

Казусът вече набра сила в социалните мрежи, а в понеделник сутрин Андрей Бъчваров е внесъл жалба в I РУП в София с обяснения за случилото се. Все още няма официална реакция от националистката партия или официални органи.

zx640_2293807

Вижте и целия разказ на Андрей Бъчваров, публикуван в профила му във Facebook:

The post Волен с поредна вандалска проява, нападна бизнесмен в столично заведение appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване