05/07/14 20:58
(http://www.klassa.bg/)

„Никога повече ГЕРБ“, казва и Бургас

 На 08 май 2014 г. (четвъртък) „Движение за справедливост – РПГ“ организира пресконференция по повод учредяването на местен клуб на движението в гр. Бургас. Тя ще се проведе от 18:00 часа в конферентната зала на хотел „Аква“.

 

На пресконференцията ще бъде представена официална Декларация, която движението за справедливост ще внесе в Народното събрание и с която ще поиска народните представители да осъдят управлението на ГЕРБ за престъпно.

 

Бургас е поредният град с клуб на съмишлениците на „Движение за справедливост – РПГ“.

 

На събитието ще присъстват председателят на „Движение за справедливост – РПГ“ Николай Цонев,  и бащата на тенистката Сесил Каратанчева - Радослав Каратанчев.

 

„Движение за справедливост – РПГ“ е неправителствена организация,  обединяваща различни хора, пострадали от управлението на ГЕРБ и произвола на Борисов и Цветанов. Една от основните цели, които си поставя движението, е да не допусне връщането на тези хора в управлението на България.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване