05/09/14 07:15
(http://www.klassa.bg/)

"Епъл" купува слушалките на Д-р Дре

 Американският компютърен гигант "Епъл" (Apple) ще купи за 3,2 милиарда долара калифорнийската компания "Бийтс електроникс" (Beats Electronics), която произвежда освен всичко друго и известните стерео слушалки на рапъра Д-р Дре, съобщиха няколко медии в четвъртък, позовавайки се на източници, запознати с въпроса. 
Споразумението може да бъде обявено следващата седмица, но преговорите все още е възможно да завършат с неуспех, заяви източник, цитиран от "Ню Йорк таймс" (New York Times).
Това би било най-голямото придобиване извършвано някога от "Епъл", която досега се ограничаваше в изкупуване на технологии или малки проекти. 
Според "Файненшъл таймс" (Financial Times) "Епъл" ще купи не само големите цветни слушалки с марката на Д-р Дре, но и музикалния стрийминг (слушане на музика директно от интернет, без сваляне на устройството), който "Бийтс електроникс" пусна наскоро – "Бийтс мюзик" (Beats Music).
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване