05/10/14 20:52
(http://www.klassa.bg/)

Виктор Папазов: Независимите имат шанс да променят нещата

 Кандидатът за евродепутат Виктор Папазов призова жителите на морската ни столица Варна да не се страхуват,че ще загубят своя глас, ако подкрепят някой независим, предаде кореспондентът на БГНЕС от града.
 
"Мнозина Ви убеждават, че, давайки гласа си за независим кандидат, ще го загубите, но нима не го загубихте през последните 25 години, когато гласувахте за партии, които Ви излъгаха?", попита Папазов.
 
"Не е вярно, че ще го загубите", каза той и призова своите симпатизанти и съмишленици да "докажем заедно, че всичко зависи от нас".
 
"Гласувайте за независими кандидати! Гласувайте с бюлетина 16! Независимите имат шанс да променят нещата. Те могат да не са силни колкото партиите, но са свободни така както нито един партиен кандидат не е свободен", категоричен е Папазов.
 
Той изнесе лекция на тема "За парите,кредита и лихвите" във Фестивалния и конгресен център в град Варна. Морската ни столица е част от неговата предизборна обиколка, която стартира на 7 май във Велико Търново и включва общо десет града в цялата страна.
 
Виктор Папазов е основател на Българската фондова борса, икономист и финансист. От 1991 г.участва активно в създаването и развитието на капиталовия пазар в България – законодателство и институции. Бил е съветник към икономическите комисии в парламента, преподавател в Университета за национално и световно стопанство,член на настоятелството на Американския университет в България. Има магистърски степени от УНСС, специализация Advanced Management Program в Harvard Business School (2005 г.), възпитаник на Georgetown Leadership Seminar (1996 г.). През 1998 г. Световният икономически форум в Давос го избира за Глобален лидер на бъдещето.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване