05/10/14 08:19
(http://www.klassa.bg/)

Красива реферка плени Бразилия

 Появата на приказно красивата футболна реферка Фернанда Коломбо Улиана накара бразилците да загърбят страстта си към футбола в името на женската хубост. Преди ден изявите й на терена буквално взривиха социалната мрежа Twitter.

 

Фернанда Улиана стана главно действащо лице по време на двубоя за Купата на Бразилия между “Сао Пауло” и СРБ, когато бдително дебнеше играчите на двата състава, за да не се получи гол от засада. Фернанда свърши умело своята работа на тъчлинията, а с външността си зарадва не само 22-ма играчи на терена, а и феновете по трибуните, които не спряха да плакнат очи в симпатичната й външност.

 

Това бе едва втори мач за Фернанда в професионалния футбол, а и да е допуснала някоя малка грешка, това със сигурност е било простено от запалянковците.

 

Фернанда се готви от повече от година за сериозното и отговорно занятие на футболния терен, а бразилските медии заснеха и кратко филмче, в което показват как сексапилната съдийка се готви за всеки мач, изпипвайки и най-малките детайли.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване