05/10/14 08:08
(http://www.klassa.bg/)

Метро и автобуси с удължен график заради Aerosmith

 Метрото и част от автобусните линии ще са с удължено работно време заради шоуто на Aerosmith на ст. „Локомотив” на 17 май. Организаторите от „София Мюзик Ентърпрайзис” в сътрудничество със Столичната община ще предприемат специални мерки за организацията на движението. Самият концерт пък е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019-а.

 

Стадион „Локомотив” е в отлично състояние и ще може да побере хилядите фенове на Aerosmith у нас, обявиха от СМЕ. За да бъде улеснен достъпът, на всички входове ще бъде монтирано допълнително осветление и с негова помощ пропусквателният режим ще е на много високо ниво. Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 17:30 часа, а самото шоу ще започне около 20 часа.

 

Столична община ще предприеме специална организация на градския транспорт във връзка с дългоочаквания концерт. Ще бъде удължено работното време на метрото по линия 2 – „Обеля” -„Лозенец” с около 40 минути. В този период ще бъде увеличен броят на мотрисите и те ще се движат на по-кратки интервали. Работното време на автобусни линии 85 и 108 също ще бъде удължено, а интензитетът на движение ще бъде увеличен. Ще бъдат осигурени и допълнителни безплатни автобуси за извозване на всички зрители от стадиона до метростанции „Хан Кубрат” и „Мария Луиза”.

 

Aerosmith пристигат у нас в оригиналния си състав. Тайлър Смит и компания са подготвили уникално шоу, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти и огромни видеоекрани, а грандиозната сцена е с ширина над 35 метра.

 

Преди Aerosmith публиката ще подгреят момчетата от D2. Изпълнението им ще започне в 20,10 ч. Очакванията са Aerosmith да се появят на сцената около 21,10 ч, като шоуто им ще продължи поне два часа. По предварителен план концертът трябва да приключи към 23,15 ч.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване