05/12/14 20:41
(http://www.klassa.bg/)

Изпълнителният директор на „Софийска вода“ Бруно Рош: „Аз съм тук с екипа си, за да подобрим работата на дружеството“

 Днес в пречиствателна станция Бистрица г-н Станев, директор експлоатация и поддръжка на пречиствателната станция, представи официално новия изпълнителен директор на дружеството г-н Бруно Рош и неговия екип. 

Г-н Рош е с дългогодишен опит в сферата на управлението на ВиК сектора - заемал ръководни постове във Франция и Румъния, като повече от 10 години работи на отговорни позиции във "Veolia“ и управлява работата на хиляди служители.

Г-н Рош сподели позитивните си намерения за работата си в София "Аз съм тук с екипа си, за да подобрим работата на дружеството, ще използваме целия си опит и ноу-хау, важно е да се знае, че всяка територия има своите специфики, както е и тук. Вярвам, че заедно ще се справим с всички предизвикателства". За отношенията с основните заинтересовани страни - Столична община и регулаторния орган, г-н Рош заяви необходимост от диалог и работа в екип в името на предоставяне на най-качествени услуги в полза на обществото.

Гостите в  пречиствателна станция Бистрица, се запознаха с вече реализираните инвестиционни проекти за модернизиране на съоръженията за пречистване, пълното обновяване и модернизиране на хлораторната станция. За периода от 2011 г. до днес са реализирани също и вътрешна хидроизолация на енергогасители, както реконструкция на част от покрива на филтърния корпус.

От утре започват пробните периоди на  ремонтираните разпределитенлите канали, а до края на годината ще бъдат  направени още инфраструктурни и превантивни подобрения.

 Модернизациите ще повишават още повече контрола и сигурността на всички процеси, както и ще доведат до повишаване на качеството на водата, която достига до водоснабдителната мрежа.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване