05/12/14 20:29
(http://www.klassa.bg/)

Пресконференция „Най-големи герои са най-малките”:

 Фондация „Нашите недоносени деца“ Ви кани на пресконференция за представяне на кампанията „Най-големи герои са най-малките”на 14 май 2014 г. (сряда) от 11:00 часа в сградата на Специализирана болница за активно лечение по детски болести – София (бул. „Акад.Иван Евстатиев Гешов“ №11, ет.4). В подкрепа на недоносените деца на България до момента застават Румяна Нейкова, олимпийски шампион по скиф, и Ники Кънчев, журналист и водещ.

Целта на кампанията е да повиши информираността на българското общество за нуждите от специализирани грижи на недоносените бебета, тъй като в сраната ни всяко десето дете е преждевременно родено.

По време на пресконференцията ще бъдат представени инициативите на кампанията „Най-големи герои са най-малките”, видео клипове с участие на известните лица зад каузата, медийните партньори на кампанията, информация за проблемите, свързани с преждевременното раждане и тревожните тенденции.

В пресконференцията ще вземат участие:

·         Г-жа Нина Николова, председател на Фондация „Нашите недоносени деца”;

·         Доц. Ралица Георгиева, началник на Клиника по неонатология към Специализирана болница за активно лечение по детски болести – София;

·         Г-н Ники Кънчев, лице на кампанията, журналист и водещ;

·         Г-жа Румяна Нейкова, лице на кампанията, олимпийски шампион по скиф.

При възможност, желаещите ще могат отблизо да видят самите недоносени бебета в неонатологичното отделение на Специализирана болница за активно лечение по детски болести – София.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване