05/13/14 21:35
(http://www.klassa.bg/)

Дебат между граждани и политици на тема „Селски райони“

 Днес от 18 часа в сградата на БНР на бул. „Драган Цанков“ №4 ще се проведе дебат между граждани и политици на тема „Селски райони“ с водещ експерт Йордан Великов. Той е третият от пет подобни, част от проекта „Да говорим (на) открито: граждани и политици в диалог по политиките за опазване на околната среда“, организиран от Сдружение за изследователски практики.

 

На дебата ще присъстват представители на водещите политически партии в България, както и представители на редица неправителствени организации, работещи за подобряване регионалното развитие и селското стопанство в България. Потвърдилите участие са Десислава Танева (ПП „ГЕРБ“) и Албена Симеонова (ПП „Зелените“).

 

Инициативата цели постигане на по-близко сътрудничество между политиците и гражданите, изясняване на препятствията пред развитието на селските райони, обсъждане на приоритетите в регионалното развитие и селското стопанство, както и очертаване на насоки за бъдещата работа по проблема.

 

Тези дебати придобиват особена важност в контекста на предстоящите избори за евродепутати и нуждата от разясняване намеренията и възгледите по темата на водещите политически партии.

 

Дебатът ще се излъчва на живо на началната страница на www.zelenizakoni.com, както и от програма Бинар на БНР. Гражданите могат да задават своите въпроси към участниците и в реално време онлайн на страницата на видео излъчването.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване