05/14/14 17:17
(http://www.klassa.bg/)

Депутат назначи любовницата си за началник

 Нов скандал назрява с депутат на БСП. Служители на ИА „Военни клубове и военно-почивно дело”, изпратиха сигнал до медиите, с който алармират за кадрово назначение в тяхната служба.

Хората не са разкрили самоличността си, защото се страхуват от уволнение. По техните думи новият им началник Светлана Такева е приближена на депутата от БСП Борислав Гуцанов и дори е живяла на семейни начала с него. Скандалното е, че Такева няма необходимото образование, за да заема поста началник „Военно-почивно дело – град Варна“. В същото време тя е член на НС на БСП, заместник-председател на структурата на партията в града и общински съветник.

Ето и част от сигнала:

От началото на 2014 г. след проведен нагласен „конкурс” за наш Началник бе назначено лицето Светлана Такева – която е член на НС на БСП, зам.-председател на градската структура на БСП-Варна, общински съветник от БСП, ръководител на младежите в БСП-Варна. Силно се изненадахме, че се спуска на една толкова специфична и деполитизирана структура толкова ангажирано партийно лице.

Нашият град не е толкова голям и за никого не е тайна, че Такева дължи назначението си на личната си близост с депутата от БСП Борислав Гуцанов, с който е живяла на семейни начала след развода си с DJ Дамян.

От сигнала става ясно още, че Светлана Такева не притежава необходимото образование и квалификация за поста, който заема. По думите на служителите, приближената на Гуцанов е завършила журналистика във ВСУ, а освен всичко друго тя не притежава и необходимия управленски стаж.

В писмото служителите обясняват, че Светлана Такева „се мъчи да превърне поверената ѝ структура към Министерството на отбраната в партиен клуб на БСП”. Проверка на показа, че действително Такева е завършила специалност „журналистика“ и няма нищо общо с военното дело. Нашата медия ще продължи да следи случая.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване