05/14/14 10:39
(http://news.zapernik.com/)

Любовницата на Балтечки Диляна Попова го ревнува от перничанката Луиза

Трън в очите на бременната Диляна Попова напоследък била младата актриса от Перник Луиза Григорова. Звездата от „Стъклен дом” и „Дървото на живота” в момента репетира почти ежедневно с Блатечки в нова постановка, където тя е в главната роля, а той е режисьор. Актьори подшушнали на Диляна, че двамата са много близки и няколко пъти обядвали заедно, което било достатъчно да разпали ревността й и да стане причина за нови скандали с бащата на бебето, което чака в края на юли. Междувременно драмата на Диляна няма край, след като Асен Балтечки е напът да се върне при жена си и дъщеря си, пише "Ретро".

Невероятен обрат настъпи в скандалния любовен триъгълник между Асен Блатечки и двете му жени – съпругата Катерина Горанова и любовницата Диляна Попова, разкрива в. "Ретро" в новия си брой.

Актьорът е напълно съсипан от дилемата, в която се намира, и постоянно се лута между дълга към семейството и любовта с новата му изгора, която е бременна в петия месец. След като стана ясно, че Диляна е на път да му роди син, той напусна дома си и заживя с нея. Сега обаче отново...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване