05/14/14 14:46
(http://www.klassa.bg/)

Поставиха на дузпата каката на Илияна Йотова и зам.-министър Чавдар Славов!

 Пореден скандал кънти оглушително в здравеопазването! Този път ябълката на раздора е Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), която се ръководи от сестрата на евродепутатката Илияна Йотова - д-р Румяна Тодорова.

 

 

Според наши източници в правителството, управляващите се готвят да махнат предизборно д-р Тодорова. Специалистката, наричана още и Каката (защото е по-голяма на години от сестра си Илияна-бел.авт.), щяла да изиграе ролята на бушон заради ескалацията на напрежението с липсата на животоспасяващи лекарства и безкрайните проблеми с клиничните пътеки заради, които десетки невинни хора починаха.

 

 

Със смяната й властта щяла да спечели малко време, за да не се пипа временно министър Таня Андреева, която от месеци е поставена на дузпата.

 

 

Твърди се също, че заедно с д-р Румяна Тодорова ще бъде сменен и зам.-министъра на здравеопазването Чавдар Славов.

 

 

Единственият, който на този етап може да е спокоен за поста си е председателят на Надзорния съвет на НЗОК д-р Бойко Пенков, който се ползва с личната благословия на Сергей Станишев.



http://pik.bg/


 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване