05/14/14 16:28
(http://www.klassa.bg/)

Части на София без вода на 15 и 16 май

 Части на град София остават без вода на 15 и 16 май, съобщиха от „Софийска вода“.

На 15 май 2014 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод по ул. „Стоян Михайловски” кв. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Стоян Михайловски” от бул. „Джеймс Баучер” до бул. „Пейо К. Яворов”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Велчова завера”.

На 16 май 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Димитър Хаджикоцев” кв. „Лозенец” , се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Богатица”, ул. „Димитър Хаджикоцев”, ул. „Славище”, бул. „Арсеналски”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Арсеналски” ъгъла с ул. „Котел”.

На 16 май 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Георг Вашингтон” Център, се налага спиране на водоподаването от 10 до 16 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

по ул. „Георг Вашингтон” от ул. „Екзарх Йосиф” до ул. „Цар Симеон”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Екзарх Йосиф” ъгъла с ул. „Георг Вашингтон”.

На 16 май 2014 г. (петък), във връзка с механично почистване  и дезинфекция на резервоар „Шумака” във вилна зона „Шумака”, се налага спиране на водоподаването от 9 до 12 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

вилна зона „Шумака”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе” и отбивката за резервоара.

На 16 май 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Отава” с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 10 до 13 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Отава” и ул. „Георги Велев” №1 и №3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отава” ъгъла с ул. „Житейски път”.

На 16 май 2014 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Канала” жк. „Дружба” І, се налага спиране на водоподаването от 11 до 17 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Канала”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 198 вх. А.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата

На 16 май 2014 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. „Владимир Зограф” жк. „Надежда” 3, се налага спиране на водоподаването от 9 до 13 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

по ул. „Владимир Зограф” от ул. 3020 до ул. „Хан Кубрат”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владимир Зограф” ъгъла с ул. „Хан Кубрат”.

На 16 май 2014 г. (петък), във връзка с провеждане на тест за измерване налягането на водата във висока зона  в кв. „Курило”, се налага спиране на водоподаването от 10 до 22 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

вилна зона „Ласка”, между ул. „Върбовка”, ул. „Козница”, ул. „Копривщица”, ул. „Беласица”, ул. „Оброчище”, ул. „Върбовка”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Върбовка”; ул. „Ласка”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване