05/15/14 14:01
(http://noresharski.com/)

Скандал! Хакнаха пощата на NOresharski.com! Ето какво има вътре!

Всъщност никой не е хаквал пощата на NOresharski.com – ние сами решихме да ви покажем какво ще намерите, ако влезете вътре. Освен многото писма от поддръжници и симпатизанти, единственото скандално е нецензурните писма, които са ни пращали поддръжници на управляващата коалиция БСП-ДПС-Атака. Особено ценим нашите любимци от местната организация на БСП в Казанлък, чиято самоотверженост в защита на „експертното правителство“ на Орешарски често придобива нецензурен вид. Поради доброто ни възпитание ще заместим част от изразите с ***.

Ето например какво ни пишат социалистите от Казанлък:

СКРИЙТЕ СЕ, БОКЛУЦИ ТАКИВА!

Да го ду**те на Орешарски, келеши такива!

Не се ли уморихте бе, недорастъци? На умрялото куче Пеевски нож вадите! Въпреки вашетo No, Орешарски още дълго ще управлява. Защото може!

Скрийте се бе, келеши!

Скрийте се, продажници! Ясни сте кои сте и кой стои зад вас! Времето, а след това и народът ще ви изринат на боклука! На добър път!

Имаме и още няколко писма, които ще пратим само на любителите на силни литературни усещания.

Прави впечатление обаче, че се реагира така остро на нашите разследвания за имотите и офшорните връзки на Делян Пеевски, за скандалите с „Атака“ и на незаконното финансиране на партията на Николай Бареков, които те явно припознават за свои. Да са им честити.

Николай Стайков

координатор на NOresharski.com

 

 

The post Скандал! Хакнаха пощата на NOresharski.com! Ето какво има вътре! appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване