05/16/14 07:49
(http://noresharski.com/)

Кои са твоите 3 причини да гласуваш? #моите3причини

Автор: Обещай, че ще гласуваш

Всъщност, това ще бъде може би първата публикация в блога (obeshtai.wordpress.com – б.ред.), която няма да ти даваме причини да гласуваш. (Това не означава, че няма да продължим да го правим).

Сега обаче искаме да дадем думата на ТЕБ. Искаме да ни кажеш кои са твоите 3 причини да гласуваш на евроизборите на 25 май. И за да има по-голям ефект, ще го направим под формата на блог-предизвикателство.

Ако имаш блог:

- Публикувай в блога си материал със заглавие „Моите 3 причини да гласувам“, в който описваш… своите 3 причини да гласуваш на 25 май;

- Постави в публикацията линк към този материал, за да знаят всички откъде тръгва всичко;

- Покани трима твои приятели да направят същото в своите блогове или профили в социалните медии, за да разбереш и техните 3 причини;

- На 25 май отиди до урните и гласувай, защото е важно.

P.S. Когато споделяш своите причини в социалните мрежи, можеш да ползваш хаштаговете #моите3причини и #обещай. Хайде, можем да направим промяната заедно

Б. ред. Ако още не си решил дали да гласуваш, препоръчваме ти да разгледаш сайта “Обещай, че ще гласуваш”. Там ще намериш интересна, полезна и много важна информация защо и как твоят глас има значение.

От сайта може също да изтеглиш банери, които да сложиш на своя сайт или блог (също и от тук).

Ако искаш да споделиш и с приятелите си във фейсбук, че ще гласуваш и е важно и те да гласуват, може да си сложиш специалната интернет значка “Обещай, че ще гласуваш” (избираш collect и следваш стъпките).

The post Кои са твоите 3 причини да гласуваш? #моите3причини appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване