05/23/14 07:47
(http://www.klassa.bg/)

Томислав Дончев: ГЕРБ работи и постига резултати

 "Разликата между ГЕРБ и останалите партии е, че ГЕРБ иска и знае как да работи, прави го и постига резултати". Това каза пред симпатизанти в Раковски кандидатът за евродепутат и водач на листата на ПП ГЕРБ Томислав Дончев, съобщиха от партията.

"Като най-бедната държава в ЕС не можем да си позволим да не правим нищо, да стоим без работа. Трябва да се стремим да догоним другите", каза Дончев.

По думите му това правителство не направи нищо досега, не се случи нищо ново.

"Загубихме парите по ОП "Околна среда", това правителство наказа общините на ГЕРБ, което е една безобразна финансова санкция", добави водачът на листата на ГЕРБ. Според него е видно, че има хора, които не се вълнуват от това дали ще вземат пари на кредит, а избират най-лесния път.

В Раковски Дончев отново призова хората да не позволяват да се купи вотът. "Ако това бъде позволено, то България ще остане с това развитие, което е до момента. Ще загуби мястото си в Европа и ще загуби доверието на институциите в Европа, което бе постигнато от ГЕРБ", добави водачът на листата.

Днес кандидатите за евродепутати от листата на ПП ГЕРБ Мария Габриел, Мария Гиева, Анести Тимчев и водачът на листата Томислав Дончев посетиха и общините Карлово и Съединение.С тях бяха и народните представители Здравко Димитров и Павел Гуджеров.

"Тези избори са важни, съдбоносни за България, те са тест за ПП ГЕРБ и за българското общество. Ако след тази една година, в която ни мачкаха, ГЕРБ продължи да бъде №1 на изборите в неделя, това значи, че ще продължим да бъдем първи и през следващите 10 години", заяви Дончев.

Според него е недопустимо в 21 век да има хора, които да ги е страх да кажат какво мислят, да нямат право да критикуват и да задават въпроси. "Преди да стигнем до европейските политики, трябва да отървем хората от страха. 25 години имаме усещането, че живеем в демокрация, а има хора, които все още живеят в страх", добави водачът на листата на ГЕРБ.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване