05/26/14 01:29
(http://www.dnevnik.bg/)

Орешарски е бившият вече премиер на България, обявиха от Реформаторския блок


БСП понесе исторически разгром. Не знам нейните с гласове на коя от другите сериозни партии могат да се мерят заради корпоративния вот, обяви говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев.

Той посочи, че на този фон може да се говори единствено за незабавна оставка на правителстовото. Пламен Орешарски е вече бившият премиер на Република България. Не може да се говори в бъдеще време, заяви той

Той определи всеки глас за блока в малките населени места за индивидуален героизъм на хората, правили кампания там.

Меглена Кунева, която е единственият евродепутат на блока, че той продължава да завоюва стъпка по стъпка територия на нормалност.

Автентичното център-дясно се завърна на политическата сцена, обяви лидерът на СДС Божидар Лукарски. Той благодари на всики седесари, подкрепили блока, по места.
 
Корман Исмаилов от "Народна партия Свобода и достойнство"  благодари на хората в традиционно гласуващите за ДПС региони, които не са се огънали. Европа може да дойде в тези региони на страната, когато от там се оттегли контролирания вот, посочи той.

В момента виждаме, че правителството виси на врата на БСП като воденичен камък, омотан от ДПС, Станишев е пред това да спасява БСП или правителството, илюстрира ситуацията той. Според него това, което трябва да се случи сега, е оставка на правителстовто и Велико народно събрание за създаването на нова Конституция.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване