05/27/14 13:22
(http://noresharski.com/)

На маймуни ни направихте, бе!

Автор: Бетина Жотева
Източник: vevesti.bg

Засрамете се! Живи хора сме. Със сърца, с души. Вълнуваме се. Или за вас сме обикновени мунчовци, просто няк’ъв електорат да ви избира, за да го правите после на идиот. Месеци наред бяхме подложени на драматичен пропаганден натиск. Денонощно бяхме заливани с бълвоч – социологически и политически, а за нашего брата некои журналисти, не ми се пише.

Там е тъмно и тихо. Упражненията върху горкия избирател му дойдоха в повече за физическата подготовка. ОФП-то на бюлетинодържателя не издържа на социално-евразийско-реиндустриализираната разтяжка. Всичкото това гарнирано с невероятни лъжи и манипулации.

И ако тези хора са махнали с ръка за собственото си достойнство, нямат никакво право да го отнемат на гражданите. Да ги лишават от изконното им право да бъдат информирани, защото същите тези граждани просто няма откъде и как да разберат, че са лъгани. Нагло и безпринципно за много дълго време.Когато направиш за посмешище една цяла наука и я превърнеш в инструмент срещу хората, това за мен е престъпление.Дали ще използваш химията, за да създадеш отровен газ или ще бълваш интелектуална псевдо-научна отрова е едно и също.

Надявам се парите да са свършили. Или този, който им ги дава да е разбрал, че са отишли напразно и да не им дава повече. Надявам се, че озлоблението от собствената им продажност няма да ни връхлети с нов аналитико-катарзисен залп.Гьобелс казва да му дадат медии и той ще превърне от всеки народ стадо свине. Пак казвам, за медиите тъмно и тихо. Обаче при Гьобелс не знам как са я карали без социолози. Сигурно и за тях щеше да каже нещо подобно.

Рядко съм толкова горда с моите съотечественици. Туриха всички по местата им. Тая чернилка не им понесе добре. Аха, да ги удавят в катрана, но не стана. И ако някой си мисли, че може да повтори този безумен експеримент от Костинброд, дълбоко се заблуждава! Не сме чак такива идиоти.

The post На маймуни ни направихте, бе! appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване