05/27/14 21:09
(http://www.klassa.bg/)

Покана за пресконференция по повод 80-годишнината на "Идеал Стандарт - Видима" АД

 Покана за пресконференция по повод 80-годишнината на "Идеал Стандарт - Видима" АД.

В тази връзка организираме транспорт от София, който ще тръгне от Национален стадион „В.Левски” в 8.30 часа.

Връщане към София след коктейла в 18 часа.

 

Ето и програмата за 30 май:

Пресконференция, посветена на 80-годишнината на компанията от 11 ч. до 12.15 ч. в Центъра за продуктови обучения на компанията в гр. Севлиево.

Официални лица: инж. Красимир Копчев - изпълнителен директор „Идеал Стандарт – Видима” АД и директор на завода за производство на санитарна арматура, Валентин Ганев - директор на завода за производство на санитарна керамика, Лазар Лазаров - Директор Търговска организация – клъстър България и представители на Идеал Стандарт Интернешънъл - Марк Макрей - Вицепрезидент Човешки Ресурси, Тони Хърбърт – директор Производство ЕМЕА и Стефан Льов – директор Производство – фитинги, бани и уелнес продукти, както и останалите членове на Съвета на директорите.

По време на пресконференцията има предвидено време за въпроси и отговори. След това има възможност да бъдат проведени интервюта с официалните лица, но е необходимо предварително да заявите за тях.

След пресконференцията има обяд от 12.15 – 13.30 часа.

От 14 часа е официалната част от събитията, посветени на 80-годишнината, която включва приветствия на официални гости от правителството, компанията и други представители и водосвет. Тържествената част ще се състои пред административната сграда на завода за санитарна арматура в гр. Севлиево.

От 15 до 16.30 часа има обиколка на заводите за официалните гости и медиите.

 

От 17 часа коктейл в х-л Севлиево Плаза.

 

Вече започнаха събитията, посветени на 80-годишнината на „Идеал Стандарт – Видима” АД. На 26 бе открита фотоизложба „80 години история и развитие”.

Повече информация можете да прочетете на нашия блог: http://blog.vidima.bg/2014/05/27/fotoizlozhbata-v80-godini-istoriya-i-razvitiev-prosledyava-patya-na-firmata-ot-neynoto-natchalo-do-nashi-dni/

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване