05/27/14 08:40
(http://www.dnevnik.bg/)

Цветанов: В МВР дописват името на Пеевски, че е идвал на срещи с мен


Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов каза, че в МВР сега дописвали името на Делян Пеевски във вътрешните документи, за да докажат че двамата са имали толкова много срещи. 

Депутатът от ГЕРБ твърди, че от справката, която депутатът от ДПС поиска и получи от вътрешното ведомство, не е вярна на "около 70%". 

На въпрос дали това означава, че в МВР фалшифицират документи, Цветанов заяви, че това е станало практика в МВР. Той не показа своята справка и коментира темата с неохота. Бившият вътрешен министър не беше питан за темите на тези срещи, независимо колко са те. 

След като през миналата година в пленарна зала започна публичен конфликт между Пеевски и Цветанов, стана ясно, че първият е ходил на срещи в МВР при тогавашния вътрешен министър. Пеевски твърди, че Цветанов го е привиквал по всяко време, дори през нощта, натискал го е за определени услуги през медиите и след това извади официална справка от ведомството. Той твърди, че двамата са се виждали там поне 40 пъти. 

Цветанов не отрича срещите, но според него те са били много по-малко. 

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване