06/05/14 18:35
(http://pik.bg)

Бургаски мол осакати жена, счупила крак в подземния паркинг

Бургаски мол осакати жена, счупила крак в подземния паркинг

Бургазлийката Стоянка Бойчева ще запомни пазаруването днес в мол „Галерия Бургас”, тъй като то приключи с инцидент пред ескалатора, болки и счупен крак. Жената падна заради неочаквано стъпало, намиращо се след вратите при слизане от ескалаторите, където осветлението е приглушено и прагът се забелязва трудно, пише "Флагман".

Клиентката заяви, че нея вече търговският обект е място, свързано с неприятен спомен, където повече няма да се върне.

Днес Стоянка Бойчева отишла в мола с настроение да пазарува. Избрала „Галерия Бургас”, заради това че там има подземен паркинг, който е удобство в днешния дъждовен ден. „Отидох да пазарувам комфортно и спокойно, но за съжаление не се случи това.”, разказа Стоянка Бойчева пред Флагман.бг. На излизане от мола, когато тя е била щастлива с направените покупки, Стоянка се отправила от ескалаторите към автомобила.

Веднага след вратите на електрическите стълби обаче има праг, който трудно се забелязва. Стоянка носи очила, осветлението е приглушено и за нея стъпалото се е превърнало в капан. Тя залитнала и стъпалото й изпукало. Пред нея е имало кола, на която жената се е опряла, иначе е щяла да падне изцяло на земята.

„Никъде в Европа не съм виждала такова нещо. Това е недопустимо. Искам да предпазя хората, не може в такъв търговски обект да има подобни препятствия, застрашаващи здравето. Не трябва да има такова стъпало там. То е истинска опасност за хората с по-слабо зрение, да не говорим за инвалиди”, възмутена е Стоянка.

Час след пазаруването й в мола тя беше с надут крак в дома си, не може да стъпва на него. Личният й лекар я посъветвал напълно да се обездвижи, докато отиде на преглед при специалист, който да й направи всички необходими изследвания и снимки. След заключението на лекаря Стоянка ще прецени дали да има претенции към управата на търговския обект.

„Всяка година пътувам из Европа, основно съм в скандинавските страни, където непрекъснато вали, но спокойно влизам в паркинги, излизам, никога не съм залитнала дори. Това в мол „Галерия Бургас” е кошмар. Могат да пострадат още десетки хора”, каза Стоянка. Проверка на Флагман.бг показа, че стъпалото, потрошило крака на Стоянка, е неосветено.

Там няма специално сложени лампи, разчита се на общото осветление на подземния паркинг и е трудно да забелязване дори от хора с изрядно зрение.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване