06/05/14 17:58
(http://pik.bg)

Ексминистърът на земеделието Нихат Кабил: Кафетата закъсняха

Ексминистърът на земеделието Нихат Кабил: Кафетата закъсняха

Появи се проблем с легитимността на това управление. Видяхме на евровота какво стана, при тази избирателна активност прави впечатление на неочаквания срив на БСП. Това коментира Нихат Кабил – бивш министър на земеделието от ДПС, в предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви.

ДПС е партията, която в момента има най-малък интерес от предсрочни избори, тъй като избирателите на ДПС им казват - „ние сме доволни от вас“. Не вярвам ДПС да има договорки за бъдещо управление, заяви Нихат Кабил. Явно след изборите ситуацията стана предизборна. ДПС може би е единствената партия, която има много силен политически имунитет, коментира той. Пиенето на кафе между политическите лидери е закъсняло, смята Кабил. По думите му преяждането с власт на ДПС е мит.

Днес е време за десни политики, не за леви политики, заяви той. Според него не е възможна коалиция ДПС – ГЕРБ, защото пропастта между двете политически сили все още е голяма. ДПС има желание да се постигне по-сериозна воля в парламента, смята бившият земеделски министър. По отношение на Южен поток, Кабил заяви, че трябва да се спазват европейските правила.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване