06/06/14 09:25
(http://pik.bg)

В БСП са в ужас! ДПС неочаквано им извъртяла номер с изборите

В БСП са в ужас! ДПС неочаквано им извъртяла номер с изборите

ДПС извъртяла поредния си номер като коалиционна партия на БСП. Двете политически сили, партньорки в управлението, имали договорка първо социалистите да обявят като мандатоносители, че са готови на предсрочни избори. Лидерът на ДПС Лютви Местан обаче изненадващо за Сергей Станишев още вчера реши да го изпревари, научи ПИК от свои източници. 

"ДПС за пореден път реши да покаже, че тя командва държавата. И да завърти пръст на всички партии, за да си вдигне цената като сегашен и бъдещ коалиционен партньор", каза пред ПИК отлично осведомен източник от парламентарните среди. 

Как да се измъкнат от конфуза - това е била темата на заседанието на парламентарната група на БСП днес. То продължи точно 45 минути.Първи от него излезе парламентарният шеф Михаил Миков. Десет минути след него се появиха депутатите, предвождани от Сергей Станишев. Всички бяха във видимо добро настроение. Но отказаха да говорят с журналисти. Според парламентарната клюка е, че социалистите са решили да обявят, че не се плашат от избори и са готови още наесен да се явят на предсрочен вот.

В 10.30 ч. БСП ще даде пресконференция в парламента.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване