06/06/14 20:12
(http://pik.bg)

Обвинен в изнасилване таксиджия: Тя поиска да правим тройка, върна ме в 1-ви клас!

Обвинен в изнасилване таксиджия: Тя поиска да правим тройка, върна ме в 1-ви клас!

Таксиметров шофьор от Сандански, обвинен в изнасилване на клиентка, поиска думата с шокираща изповед. Той твърди, че всъщност бил жертвата, защото момичето му се нахвърлило.

Ето какво разказва Илиян Славчев в шокираща и брутална изповед пред Struma.bg: 

На 3 май (събота), докато бях на работа, вечерта направих курс до един хотел в Сандански с Адриана и мой познат Методи К. След като пристигнахме пред хотела, същата ме помоли да се кача с тях с думите, че искала да бъде едновременно с двамата. Качихме се заедно в стаята, обаче Методи се усети, че няма предпазни средства и аз слязох до колата да взема. Стана ми обаче кофти, защото не познавах момичето, дадох им кондомите и се върнах в колата да ги изчакам.

Не след дълго двамата слязоха, момичето не пожела да се качи в таксито, подхвърли, че ще се прибере сама, въпреки че Методи предложи да я приберем. Този случай беше дотук, ние се прибрахме двамата по домовете си.
Само след седмица, следващата събота, в малките часове бях извикан в дискотека "Масса клуб" в с. Поленица, откъдето трябваше да взема клиент за село Склаве. Там видях свлечено на стълбите същото момиче Адриана, нейна приятелка се опитваше да я изправи. Приятелката й ме попита дали съм свободен, за да ги изчакам да ги прибера. Отвърнах им, че чакам клиент за Склаве. Тъй като нямаше други таксита, ме помолиха и тях да ги прибера. Качиха се двете заедно с клиента. Приятелката й бе до района на Трето училище, където я оставихме и продължихме в посока селото, откъдето е Адриана.

Преди магазин на главен път Е-79, я попитах от кой вход към селото да мина, за да я оставя, къде точно живее. Тя ми отвърна с думите: „Карай за Склаве да оставиш момчето, след което ще ти кажа накъде да караш". Така и направих.
Пристигнахме в Склаве, където оставих клиента, и поех към селото на момичето. Тя свали обувките си и от задната седалка прескочи на предната до мен. Започна да ме гали къде ли не. Питам я за сетен път къде да я сваля в селото, а тя ми заяви: "Няма да си ходя", на което аз се изсмях и я питам: "Къде да те водя тогава?”, а тя отговори: "Където пожелаеш". Казах й, че не става. След което тя реши, че иска да я закарам в хотел "Шатрата". При пристигането ни в хотела ме помоли да звънна на приятеля ми Методи, че иска да бъдем тримата заедно. Звъннах му, но той не вдигна, тя също му звънеше и пишеше SMS-и, но без отговор.

Тогава ми се хвърли и разкопча панталона ми. Не след дълго установих, че е в цикъл, напсувах я и се оттеглих. Измих си ръцете в банята, като излязох, тя стоеше пред вратата с ключ в ръце и ми говореше ядосано, че ако Методи не дойде, аз няма да си ходя. Посегнах към ключа и тя ми зашлеви шамар. Хванах й ръката, взех ключа и я попитах дали ще си тръгва, или ще чака Методи. Тя отвърна яростно, че ако си тръгна преди той да дойде, ще си имам проблеми с братовчед й, впоследствие разбрах, че не става въпрос за братовчед, а за приятел на сестра й. Отвърнах, че не се страхувам от заканите, и си тръгнах към дома.

Обаче какво се случи. В понеделник, 12 май, около 23 часа имах телефонно позвъняване за курс от село Лешница. Отивам и на адреса две момчета, от които едното скочи на предната седалка, загаси колата и ми взе контактния ключ. Побеснялото момче отсече: „Ти ли си е...л?! Същевременно бе насочил остър предмет срещу мен. Аз изкочих от колата по най-бързия начин и избягах.
Веднага отидох в РУП - Сандански и подадох оплакване за нападение и кражба. На мястото бе изпратен патрул. Отидох и аз, колата ми бе заключена, а алармата задействана. Отключихме я с резервния ключ и установих, че от нея нищо не липсва, освен ключа, който ми беше взел нападателят.

Позвънихме на номера, от който бе направена поръчката за таксито на адреса в 23 часа. Мъжки глас вдигна и каза, че дал телефона си на приятел, за да си повика такси.

Не след дълго и двамата дойдоха на мястото, като излязоха с оправданието, че са заключили автомобила ми, за да не го оберат, и оставили ключа на капака, който не открихме.

Полицаите ни заведоха в управлението на разпит и нападателят бе задържан за 24 часа. Тогава именно разбрах, че той не е братовчед, а приятел на сестрата на Адриана. Тя също дойде със сестра си в полицията. Следващия ден, за да ми отмъсти, че е задържан приятелят на сестра й, тя пусна жалба срещу мен, че съм я изнасилил.

Искам да дам един съвет на всички, защото всекиму може да устроят капан: Бъдете много предпазливи, защото някои от днешните жени могат да ви върнат в 1-ви клас и да ви сринат авторитета. Вадят си медицинско свидетелство срещу 50 лв., че и могат да ви изкарат виновен”, жалва се таксиметровият шофьор Илиян Славчев.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване