06/07/14 11:15
(http://pik.bg)

Виза Недялкова: Крайно наложително е да се преразгледа управлението

Виза Недялкова: Крайно наложително е да се преразгледа управлението

Тези европейски избори не доведоха до правителствени промени в нито една страна, освен в Белгия. В България е крайно наложително да се преразгледа управлението. Надеждата е, че ще има едно по-легитимно правителство, с по-стабилно мнозинство правителство. Аз лично не вярвам.

Това заяви журналистката Виза Недялкова в предаването "Тази събота" по Би Ти Ви. Тя прогнозира, че ще се формират много странни коалиции, защото "възможните играчи горе-долу ги знаем. Няма да има кой знае каква промяна", коментира още журналистката. 

Според Недялкова това, че Сергей Станишев поиска задължителни избори е нервна реакция, която е изненадала всички. "Възприемам го като шамар за ДПС, опит да се изземе инициативата и постигна целта си, защото от вчера насам само за това се говори. Ходът на Станишев дава знак на левия избирател, че той повече няма да бъде с ДПС, който е единствения съюзник на БСП и в Тройната коалиция и сега. Това е странен ход, който обслужва десни партии. Аз няма да гласувам ако се въведе задължителното гласуване", категорична е Виза Недялкова. Журналистката уточни, че според нея лидерът на ДПС Лютви Местан е обърнал гръб на БСП заради нещо, което са си казали с ръководството на червените по време на дългата среща. "Явно на тази среща на Местан са му се казали неща, които не са му се видели добри за страната, като например Сергей Станишев премиер", предположи Недялкова. 

По думите й годините от управлението на ГЕРБ са преминали без реформи, както и изминалата година. "Аз мисля, че три дни след следващите избори ние ще говорим за това, че всичко ще е същото", добави още журналистката. 

"Сега започва една кандидат-студентска кампания, на която за един кандидат има две места. Плащат се пари от държавата на страшно много университети. Крайно е наложително да се започнат промени. Добре е да се прелегитимира изпълнителната власт в България", заяви още Недялкова. Тя разкри, че истински щастлива я правят четирите й дъщери и двете й внучета.

"Аз съм баба Виза. На гърба на една книга на Петър Дертлиев пишеше: "Щастието е една малка детска ръка в твоята". Мисля, че Петър Дертлиев се оказа прав. В себе си чувствам, че тези маляци ми дават един последен шанс да бъда добра, защото когато съм с тях усещам, че мога да направя всичко, което те искат. Възрастният може да сбъдне всички мечти на децата, а те са сладолед, зоологическа градина, да си легнат в 22 ч вместо в 21 ч.", с усмивка споделя Недялкова.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване