06/08/14 13:11
(http://pik.bg)

Тежка катастрофа в Пловдив! Форд мина на червено, блъсна такси и БМВ

Тежка катастрофа в Пловдив! Форд мина на червено, блъсна такси и БМВ

Три коли, сред които и такси, заформиха меле на кръстовището на булевардите "Васил Априлов" и "България" малко преди 14,30 часа. Виновник за катастрофата е "Форд Ка", който минал на червено, разказват очевидци. Автомобилът се движел по бул. "България" от Захарния комбинат в посока Панаира.

С висока скорост минал на червен светофар и в кръстовището първо се натресъл в таксито. То било празно, без пътници. Таксито се е движело направо през кръстовището по бул. "Васил Априлов" на зелен светофар.

От силния удар жълтата кола поднесла надясно и ударила БМВ, което е чакало на червен светофар отново на бул. "България", но в обратната на движение на форда посока.

"Фордът нямаше нито метър спирачен път. Мина си на червено и директно се натресе в таксито. Добре че вътре нямаше пътници, но явно шофьорът е бил без предпазен колан", коментираха оживено очевидци на катастрофата, пише Plovdivutre.bg .

При верижния удар е пострадал само шофьорът на таксито. Останалите двама водачи, включително и този на форда, са без драскотина. На място дойде линейка, която откара ранения шофьор на жълтата кола в болница.

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване