06/10/14 01:36
(http://pik.bg)

Два пъти Спешна помощ преглежда затворник, той умира

Два пъти Спешна помощ преглежда затворник, той умира

Два пъти екип на Спешна помощ посетил прибрания в ареста в Созопол Драгомир Николов от село Равадиново, но въпреки това 39-годишният мъж починал.
Мъжът бил арестуван заради катастрофа по негова вина след като пил. Дрегерът отчел 2,3 промила.

Часове след като бил прибран в полицията, Драгомир се оплакал, че му е лошо. Униформените извикали лекар от Спешна помощ, съобщи "Труд". Той го прегледал, но не установил нищо тревожно и го оставил зад решетките, за да отиде на друг случай.

 Драгомир продължил да повтаря, че му е зле и се разплакал. Спешните медици дошли още веднъж и му поставили венозна инжекция. Малко по късно постовият се обадил на тел. 112 и за трети път поискал линейка от Бургас, защото видял, че рибарят започнал да повръща. По пътя за болницата Николов починал.

"Оставиха го да умре като куче. Изпратих го жив и здрав, а го връщат в ковчег", каза вчера почернената майка на рибаря - Райна Николова.

Смъртта най-вероятно е настъпила заради мозъчен кръвоизлив, заявиха от полицията. По случая в бургаската Спешна помощ ще има проверка.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване