06/11/14 22:17
(http://www.klassa.bg/)

CHAMBAO ПРАВЯТ ИЗЯВЛЕНИЕ КЪМ ФЕНОВЕТЕ СИ ЗА КОНЦЕРТА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО!

 Скъпи приятели от Велико Търново, днес 7 юни преместваме концерта на CHAMBAO във Велико Търново на 22-ри юни, неделя, от 19:00ч. в Дворец на Културата и Спорта (ДКС) „Васил Левски“. Поради лошите метеорологични условия, цялата сцена е мокра и има опасност от токов удар. Опасно е както за групата, така и за публиката, и за целия технически екип. Времето не позволява на групата да свири, въпреки тяхното желание! Много съжаляваме за неприятната ситуация, която се създаде! Надяваме се да се видим на 22-ри юни и да се насладим всички заедно на концерта на CHAMBAO, вече на закрито, без опасност от неблагоприятни метеорологични условия. Мястото е ДКС „Васил Левски“, 19:00ч. Залата е по-голяма от Летния театър и ще има повече места за онези, които не успяха да си закупят билети за театъра, поради изчерпване на количествата. 

Целувки от CHAMBAO!!!

Билетите от 7 юни важат и няма нужда да се презаверяват! На място пред ДКС "Васил Левски" ще бъдат заменени за билети на същите места и в същата ценова категория. Който няма възможност да присъства на 22-ри юни, би могъл да върне своя билет от 9-ти юни, понеделник, на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново.

 

Билетите са на цени от 20 до 70 лева и се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg

 

 

 

За контакти:

Елена Лозанова

Мениджър PR и реклама в АРТ БГ

Телефон: +359878 423 099

E-mail: elena@artbulgaria.org

www.artbg.org 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване