06/12/14 00:03
(http://www.klassa.bg/)

Kастинг за световния конкурс MISS EXCLUSIVE OF THE WORLD 2014

 50 000Euro е голямата награда на финала на конкурса!!!

 

eCasting.bg е официален партньор на организатора на конкурса “MISS EXCLUSIVE OF THE WORLD 2014” - Лицензианта на конкурса Камелия Аврамова.



 За да участвате в конкурса регистрирайте се на www.eCasting.bg

 

Изисквания към участничките: 

Възраст: 16-22г.

Ръст: над 170см.

Без видими големи татуировки

Без пластични операции

 

Всяка година участие в надпреварата вземат повече от 50 държави. През лятото на 2014г. за короната ще се борят около 70 страни от цял свят, сред които е и България.   През 2012 г. нашата сънародничка влезе  в топ 5 и взе престижното четвърто място.

Лицензиант:

Камелия Василева Аврамова. На 24 години, от град Пловдив. Участвала в много конкурси и ревюта.Снимала  се за турски, български и гръцки списания, билборди,  вестници,видеоклипове, реклами и в филма „Операция Шменти Капели“.

В момента работи като адреналинка в „Господари на ефира“. От 2 години е официален лицензиант на конкурса за България. Чрез участието й през 2012 г. на конкурса "Miss exclusive of the world" , България достигна 4то място от 54 държави. След това събитие, идва идеята да организира регионален конкурс, който да излъчва по една победителка всяка година, която да представя страната ни на световния конкурс. През 2013г. конкурсът се проведе за първи път в България в Sin City София. Участваха над 15 претендентки за титлата, която бе спечелена от Анжела Иванова - състезател по художествена гимнастика. Конкурсът се радваше на огромен зрителски и медиен интерес. Днес ние търсим достойна представителка, коятоза пореден път да докаже твърдението, че българските жени са едни от най-красивите в света. 


20-те кандидатките ще бъдат поканени за една седмица в Пловдив, за да участват в Miss Exclusive of Bulgaria 2014, който ще се проведе в средата на месец юни в клуб Galaxy Пловдив. Победителката от конкурса ще представи страната ни на световния подиум през месец август 2014г. в Чешме, Турция и ще се бори запарична награда в размер на 50 000 евро!!!

Водещи: Славена Вътова  и Атанас Михайлов

Славена Вътова е „Мис България 2006“ и един от най-успешните модели в България. През 2005 година Славена печели конкурса „Мис Черно море“, а година по-късно през 2006 г. е избрана за „Мис България“. Тренирала е четири години лека атлетика и три години тенис на маса, също спортни танци и плуване. Един от най-успешните модели на агенция Visages Model Group. През юли 2012 г. Славена печели Световния конкурс за красота „Мис Туризъм Интерконтинентал“, който се провежда в Доминго. Там е избрана и за културен посланик и най-добър модел.!Списание Maxim отреди престижното първо място за Славена в класацията Топ 100 Най-сексапилни за 2014.!Към момента Славена е ко-водещ в хитовото предаване на TV7 “Следващият, моля”.

Атанас Михайлов е български телевизионен водещ и актьор, познат на широката публика с изявите си в редица телевизионни и филмови формата между които: Църква за вълци, Кантора Митрани, Столичани в повече, Забранена Любов, Най-екстремното телевизионно шоу в света! СТРАХ и много други. Създател на група ICE CREAM заедно с Даниел Димитров. Познат като ICE и член на група UP DOWN, той години наред е по сцените из страната, а в момента е програмен директор на най-новата муикална телевизия изцяло на хип хоп – 359TV. Водещ на редица концерти и събития в цяла България.

На събитието ще присъства и собственика на Miss Exclusive of the World, както и няколко турски медии, топ дизайнер ижурналист в една от най-гледаните телевизии в Турция , те ще бъдат част от журито на Miss Exclusive of Bulgaria и ще отразят конкурса във страната си!!!

LIVE CLUB GALAXY е от най-успешните нощни заведения в цяла България. Малко неща могат да се сравнят с него, в Пловдив така както малко градове в Европа могат да се сравнят с Пловдив.

УНИКАЛНО МЯСТО В УНИКАЛЕН ГРАД. ГАЛАКСИ Е МЯСТО ОТ БЪДЕШЕТО!

С капацитета си за близо 1000 души и със 450 седящи места той е сред най-големите сцени за жива

музика, които изобщо са съществували някога в България. Замислен и изпълнен почти с пророческо виждане за нощните преживявания, Галакси става жалон за развитието на клубния живот в тази част на Източна Европа.

 

Дата: 03.07.2014г., 21:30

Локация: Galaxy Club, Пловдив

 

Победителката ще представи България на световния конкурс в Турция “MISS EXCLUSIVE OF THE WORLD 2014”

На 26 август в Чешме, Турция ще се проведе за трети път Miss Exclusive Of The World.Организирано в амфитеатър с капацитет 5000 места и с участието на красавици от 70 страни, които имат титли от състезания в своята държава.Благодарение на подкрепата на Министерството на културата и община Чешме, одобрили проекта на Miss Exclusive of the world, организацията всяка година става по-добра и на световно ниво!

Конкусът се следи с интерес от национални и международни медии.  ТВ излъчване на конкурса в няколко държави.Стотици представители от цял свят.

Източник: http://ecasting.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване