06/12/14 05:26
(http://www.klassa.bg/)

Джей Ло потвърди, че ще пее на откриването

 Американската певица Дженифър Лопес все пак ще изпълни официалната песен на световното първенство по футбол при откриването на шампионата на 12 юни в Сао Пауло. Тя ще пее заедно с американско-кубинския рапър Питбул и бразилката Клаудия Лейте, предадоха от ФИФА. Непосредствено

 

 

 

преди началото на мача

 

 

 

между националните отбори на Бразилия и Хърватия ще прозвучи парчето We Are One (Ole Ola".

Първоначално бе съобщено, че Лопес няма да може да пристигне в Бразилия за церемонията по откриването на Мондиал 2014 заради ангажименти. Певицата обаче опроверга тази информация. Тя обясни, че ситуацията се е усложнила заради "безумния график" на нейните изяви, но винаги е държала да участва на мондиала.

Мачът на откриването ще се играе на 12 юни на "Арена "Коринтианс" в Сао Пауло. В самата церемония по откриването на световното първенство, която ще продължи 25 минути, ще участват 600 танцьори, акробати, хора на кокили и др. Очаква се тя да бъде гледана на стадион "Арена "Коринтианс" от 60 000 души, а пред телевизионния екран да привлече рекордните около 1 милиард зрители.

Междувременно се разбра, че деветдесет процента от женените хървати ще предпочетат да гледат световното по телевизията, вместо да правят секс с половинките си през този и следващия месец, установи анкета, публикувана от загребския вестник "24 часа" и цитирана от ДПА.

В проучването са участвали 200 мъже на възраст между 30 и 50 години. Половината от запитаните заявили, че най-добрият начин да станат свидетели на футболните емоции от Бразилия бил да гледат мачовете вкъщи с приятели. Една трета от участниците в анкетата доверили, че вече са се сдобили с два телевизора, така че да нямат конфликти с половинките си какви предавания да се гледат по време на мондиала.

Хърватските фенове тръпнат в очакване, тъй като техните национали ще имат честта да открият Мондиал 2014 в мач с бразилските домакини на 12 юни. Във футболно отношение

 

 

 

Хърватия е най-силната

 

 

 

бивша югославска република, която се класира на четири от последните пет световни футболни първенства, след като стана независима държава през 1991 година, припомня агенцията.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване