06/12/14 20:51
(http://www.klassa.bg/)

Единственият българин-дервиш издаде книга с упражнения и рецепти за здраво тяло

 Първият и единствен засега българин – дервиш Васил Тосев издаде книга „Поддръжка на човешкото тяло“. Йога преподавателят ще представи творбата си в петък, 13 юни, от 19.30 часа в „Център Гарабитов“ – Пловдив, ул. „Академик Петър Динеков“ 10.

Васил Тосев е известен с това, че първи приложи преди 13 години методиката за здравословно отслабване на Иван Гарабитов. През 2001 г. Васко за три месеца смъква наполовина теглото си - от 105 става 58 кг, и най-важното -  спасява се от планувана операция за поставяне на байпас на сърцето. 13 години след това Тосев продължава да поддържа 58 кг и в момента е един от учителите по йога в център „Гарабитов” в Пловдив.

В книгата си „Поддръжка на човешкото тяло“ Тосев дава прости, ясни и кратки рецепти за това как да изчистим организма си от токсини, как да се храним, как да засилим имунитета си.

80-те страници са илюстрирани с лесни дихателни и физически упражнения, които всеки може да изпълнява вкъщи.

„Ако се придържате към рецептите и упражненията в книгата ще сте здрави и няма да се налага да посещавате лекар и да пиете хапчета“, убеден е Тосев, чийто живот през последните 13 години доказва думите му. 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване