06/12/14 11:56
(http://noresharski.com/)

Протестна мрежа призовава Сметната палата да провери декларациите на Делян Пеевски

Noresharski.com публикува призива на Протестна мрежа до Сметната палата за проверка на декларациите на Делян Пеевски, подавани към институцията, във връзка с публикуваните информации за подмяна на данните в тях:

Протестна мрежа призовава Председателя на Сметната палата да провери истинността на изнесените в медиите данни, че може да има подмяна в подаваните от Делян Пеевски декларации до институцията.

Сравнете информацията от депозираните на хартия декларации от депутата Пеевски и въведеното в електронния регистър и съобщете какви са констатациите Ви.

Не призовавайте журналистите да подават заявления за достъп до обществена информация, защото е необходимо самата Сметната палата публично да потвърди или опровергае появилата се в медиите информация, че данните в декларациите на сайта на Сметната палата могат да не съответстват на подадените от депутата данни.

Обществото трябва да знае какво се случва.

Ако защитавате репутацията на институцията, сте длъжни час по-скоро да направите изявление, а не да бавите добиването на тази информация чрез заявления за достъп до обществена информация.

Протестна мрежа 12.06.2014

 

The post Протестна мрежа призовава Сметната палата да провери декларациите на Делян Пеевски appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване