06/13/14 17:45
(http://pik.bg)

Волен Сидеров: Бареков да каже коя банка му даде 50 млн. лева

Волен Сидеров: Бареков да каже коя банка му даде 50 млн. лева

"Банката на Цветан Василев аз я свързвам с партията България без цензура (ББЦ). Наричам я България без ценз, защото купи много гласове в ромските махали. Бареков да каже коя банка му даде толкова много пари, около 50 млн. лв. То бяха много предавания, публикации преди изборите. Имаме материали, в които цигани казват: "Да, дадоха ни пари и гласувахме за Бареков", заяви току-що в предаването "Лице в Лице" на Би Ти Ви лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Думите му са по повод днешната спецоперация в офиси на Цветан Василев, за която ПИК първи писа.

Волен Сидеров настоя прокуратурата да направи проверка и на партията на Николай Бареков. "Ние не излъчихме евродепутат, защото изборите бяха купени", поясни Сидеров. Той отрече да е подкрепял правителството на Орешарски. "От първия ден сме против него. Успяхме да накараме това правителство да изгони монополите и куп други неща", уточни Сидеров. 

Борисов, Орешарски и Станишев си приличали по раболепието. "Пристигна Маккейн и издърпа ушите на Орешарски. Борисов пък отиде на килимчето на същия този Маккейн. Той да е губернатор на България", каза Волен Сидеров. 

"САЩ води Европа към война. Ние трябва да изберем страна. И тя трябва да е Евразия. Ако ЕС се освободи от опеката на САЩ, ще стане истински съюз на Европа. Сега в момента не е такъв", поясни Волен Сидеров.  Той уточни за пореден път, че предсрочните избори могат да се проведат до края на юли. 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване