06/13/14 13:08
(http://pik.bg)

Сидеров: Борисов, Орешарски и Станишев са едно и също

Сидеров: Борисов, Орешарски и Станишев са едно и също

„Политическият елит на България се провали и при това управление“, това заяви от трибуната на Народното събрание лидерът на АТАКА Волен Сидеров.  Той подчерта, че АТАКА се е опитала да прокара някои неща при това управление, но е срещнал стена. А именно – повишаване на доходите и пенсиите до минималното ниво на Европа, но всички партии без АТАКА са отхвърлили предложението.


Сидеров попита каква е разликата между Борисов, Орешарски и Станишев, защото това са едни и същи ментори, едни и същи колонизатори.  Той припомни, как сенатор Маккейн е наредил да не се прави „Южен поток“ и как експремиерът Борисов е отишъл на крака при същия сенатор, за да му каже какво да прави, ако се върне на власт.  Сидеров подчерта, че единствено АТАКА отбелязва тези неща.  А пред българите стои един избор – дали България да излезе от колониалното робство или да продължи да бъде колониална пионка в ръцете на най-зловещата държава в света - САЩ.


Сидеров заяви, че тричленката сенатори е долетяла от САЩ за да спре „Южен поток“, да даде плацдарм на американските части за военни действия срещу Русия и в България да бъдат преместени ракети с ядрен заряд от Холандия.  Той призова, ако правителството има малко достойнство, да си признае.
Сидеров попита докога България ще бъде рекетирана от всеки американски посланик и докога ще продължи да бъде колонизирана държава. Той подчерта, че това е въпросът на въпросите днес пред всички българи, които трябва  да си зададат и въпроса какво ни очаква.
Той заяви, че това правителство ще падне и попита какво идва след това.
„Аз смятам, че идва нещо по-лошо. Аз смятам, че идва поредният  колониален чиновник, който ще налага тук американските интереси. Той вече обещава във Вашингтон да даде достъп за добив на шистов газ в златна Добруджа, което ще бъде голям удар върху националната сигурност и българските национални интереси“
Сидеров припомни, че само АТАКА е протестирала още през 2006 г. срещу американските бази у нас, а сега Борисов обещава  на американците същите тези бази.
Той се обърна към ГЕРБ: „Вие няма да се върнете на власт. Ние ви спряхме и пак ще ви попречим. Няма да се върнете на власт. Не си правете илюзии.  БСП да не си правят илюзии, че ще дойдат на власт с Бареков, защото няма да стане“.
Той подчерта, че ГЕРБ и ДПС правят новия заговор, задкулисно се договарят и това ще стане ясно на българските граждани.
Сидеров отново обърна внимание, че изминалите избори са най-купените и всички партии без АТАКА са купували гласове. Той подчерта, че България не я очаква нищо хубаво, защото ББЦ, партията, която иска да управлява, има за ментор Уесли Кларк – един лобист за шистов газ.
В парламента ще влезе същият състав от национални нихилисти, които ще отхвърлят в България да има ден за преклонение пред геноцида на българите под турско робство, които ще отхвърлят предложението на АТАКА да падне позорната декларация, че ние сме упражнили геноцид върху т.нар. турско население. Декларация, вкарана от Иван Костов и подкрепена от ГЕРБ. Сидеров подчерта, че Ердоган ще продължи да управлява България, а Турция ще продължи да печели от това. Защото Турция печели от това, че „Южен поток“ и АЕЦ „Белене“ са спрени.
Сидеров подчерта, че правителството, което ще дойде, ще бъде отново колониално, ако не станат всички българи и ако не кажат край на колониалното робство. „Стига сме били командвани от американския, турския и израелския посланик. Това е България днес – колониална държава, управлявана от три посолства. Срам и позор за такава държава , ако продължи да бъде управлявана от тези три посолства.  А това правителство, показа некадърност, защото не направи нищо да повиши доходите, което аз го исках. Не направи нищо да спре ислямската инвазия, не нап
 рави дори усилия да свали новините на турски език, които дразнят милиони българи. Не направи нищо за националното въздигане на България, а накрая спря и два полезни за България проекта – АЕЦ „Белене“ и „Южен поток“. Перспективата пред България не е добра, освен ако българският народ не се събуди и не отхвърли тази порочна практика и тези избори, които сега минаха, бяха най-купените. Тези избори бяха позор и за българското население, защото то се научи да бъде купувано. Политическият елит през последните 25 г разврати българския народ и Ð
 �изерията, в която го потопи го докара до там да ходи да се продава за 50 лв. Това е днешната картина в България. Ако будните българи не се събудят, не събудят и другите от сън, ако не ги поведат, ако не кажат, че България трябва най-сетне да се освободи от колониалното робство, не ни чака нищо добро. Чака ни управление, за което Брюксел е този дето раздава шамари.“
Лидерът на АТАКА се обърна към ГЕРБ и подчерта, че това е нихилизъм – да чакат от Брюксел, Вашингтон да им зашлевят шамари, а турския посланик да им каже да не сменят имената на местности в България.
„Това е управлението до днес. И гласът на АТАКА ще бъде чут, каквото и да става не може да го запушите. Хвърлихте много пари, страшно много милиони, да ни запушите устата. Но това няма да стане, защото не се гаси туй що не гасне“, заключи Сидеров.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване