06/14/14 08:46
(http://pik.bg)

Антон Тодоров: Ситуацията около Цветан Василев има връзка с "Южен поток"

Антон Тодоров: Ситуацията около Цветан Василев има връзка с "Южен поток"

"Това, което се случва в момента, е сблъсък на отделни дялове на задкулисния бизнес. И то е свързано с "Южен поток", каза в "Събуди се" по "Нова телевизия" политологът Антон Тодоров. Думите му са коментар на скандала, за който първи ПИК съобщи,  че мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев е разследван, че е поръчал убийството на депутата Делян Пеевски. Хонорарът на Ахмед Доган се намирал в КТБ, според Тодоров. 

"В днешно време стана много модерно някой да поръчва другиго. И ако не си поръчан, вече не си от елита. А истината е, че ние допуснахме олигархията да прави политика", поясни в същото предаване бившият главен секретар на МВР Димо Гяуров. 

"Трябва да се тегли чертата разко. Никакви повече сливания на пари и власт. Едните са в политиката, другите в капитала. А Цветан Василев има претенциите да става премиер", допълни журналистката Илияна Беновска. 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване