06/14/14 14:48
(http://pik.bg)

Волен Сидеров: Орешарски да стане служебен премиер

Волен Сидеров: Орешарски да стане служебен премиер

"Август изглежда на много хора недостатъчно добър месец за избори, по-скоро края на юли - 27. Уж всички искаха избори веднага, а сега се дърпат. След като самият мандатоносител казва, че правителството трябва да си ходи, какво повече има да се случи", каза в ефира на радио Дарик лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"Спокойно може да бъде оставен Орешарски за служебен премиер, за да не се създават интриги с имена и задъхани разследвания кой кой е, а и така да се спестят време и разходи", допълни лидерът на „Атака". По повод разискваната идея за задължително гласуване, Сидеров попита кой ще спазва и следи критериите за такъв тип гласуване, за да се въведе. По думите му мажоритарната система е много подла и това, че ще се произведат личности, е спекулация. Това било начин да се създадат начини за купуване на гласове.

"Трябва да се въведе прилагане на образователен ценз и поне основно образование и умение да се чете и пише, за да може да се гласува. Самият народ се разврати и се купуват гласове не само сред ромското население. Купуват се цели структури", поясни лидерът на „Атака". За „Южен поток" той коментира: „Пристигнаха някакви сенатори, размахаха пръст на Орешарски и той спря проекта. Какво отношение има САЩ, за да дава препоръки".


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване