06/14/14 10:19
(http://pik.bg)

Едвин Сугарев: Коалиция между БСП и ГЕРБ е възможна след оставка на Станишев

Едвин Сугарев: Коалиция между БСП и ГЕРБ е възможна след оставка на Станишев

"Коалиция между ГЕРБ и БСП звучи като много добра мантра, но тя е невъзможна в сегашната ситуация. Може да се случи, ако Станишев бъде сменен и партията му поеме друг курс", каза преди минути поетът Едвин Сугарев в предаването "На светло" по Нова телевизия.. 

"Бързи избори не могат да решат проблемите ни, защото държавата е на такова дередже, че трудно ще бъде измъкването й от калта. Но те са необходими, за да се даде шанс за оттласкване от дъното", уточни Сугарев. 

"Живеем в сюрреалистичен свят", твърди Едвин Сугарев. Лудостта заемала все по-голямо място в живота ни. Убийствата и заплахите станали ежедневие. Според Сугарев, ние сме заложници на руските интереси в България, главно чрез "Южен поток". И за договорите по него Орешарски нямал пълна информация. 

БСП щели да понесат много сериозно поражение на предстоящите избори заради "олигархичния характер на сегашното марионетно правителство". ГЕРБ били вероятният победител на вота.  

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване