06/16/14 15:43
(http://www.klassa.bg/)

Бареков: Станишев е държанка на Пеевски и Местан

 Аз съм единственият политически играч, който е на светло, изхвърли се лидерът на ББЦ

БСП е в критична ситуация, а Сергей Станишев е държанка на Пеевски и Местан. И докато Борисов и Местан не се разберат, няма да се определи дата за предсрочни избори. Защото Плевнелиев е еднопартиен президент и ако Борисов не му определи датата, президентът няма да се задейства. Това обяви председателят на „България без цензура“ Николай Бареков в студиото на ТВ7.

Той се изпъчи, че се надява като следващ министър-председател да наруши традицията да гонят премиерите в България със сила и отново се изхвърли, че той е единственият политически играч, който е на светло.

Обявих, че няма да правя тъмни сделки с други партии, а в събота Националният съвет на регионите на ББЦ ми даде мандат да разширявам коалицията и това е публично известен факт, закани се ГМО- политикът.

Имам безупречна репутация, образование, зная езици и заради това е бързият възход в политическата ми кариера. С групата на Европейските консерватори и реформисти работим от половин година. Те са най-елитният парламентарен клуб в ЕП. Там членуват Дейвид Камерън, Ярослав Качински, Вацлав Клаус и се влиза много трудно, а аз бях приет с пълно единодушие. Сега заминавам за Хърватска и там като член на Изпълнителното бюро на ЕКР ще стартирам процедура за членство на ББЦ в Алианса на Европейските консерватори и реформисти, изтъкна още лидерът на ББЦ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване