06/16/14 01:16
(http://pik.bg)

Само в ПИК! Стрелецът от центъра на София нямал намерение да ранява никого. Оръжието му изчезна

Само в ПИК! Стрелецът от центъра на София нямал намерение да ранява никого. Оръжието му изчезна

Все още не е намерено оръжието, с което 57-годишният мъж стреля тази нощ по араби в центъра на столицата. Предполага се, че то е ловна пушка. Полицията все още установява вида му и го търси.

Както ПИК първи съобщи, расистки и ксенофобски настроения станали причина 57-годишният Пламен Бобев да започне да стреля.  Араби вдигали шум пред дома му на ул. Софроний Врачански" и той грабнал пушката. Излязъл на балкона и започнал да стреля /виж в "Още по темата"/.

Човекът отдавна се дразнел от многото имигранти в района. В магазините и в кафенетата ден и нощ било пълно с чужденци от Близкия Изток. А неведнъж имигранти шумели на улицата пред дома му нощно време. Затова нервите му не издържали тази нощ и той решил да стреля във въздуха, за да ги сплаши. Смелост за постъпката си придобил, след като пийнал малко алкохол, според първоначална и непотвърдена информация.

Пламен нямал намерение да ранява никого. Но наранил един  арабин в крака. Пострадалият бил откаран в "Пирогов" и освободен за домашно лечение.

Стрелбата стана около 21:30 ч. Към 23 ч. стрелецът сам се предал на полицията. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване