06/17/14 09:56
(http://www.klassa.bg/)

“Beauty Avenue” – красота за тялото и душата

         На елегантен коктейл, пред отбрани дами, професионалния център за здраве и красота “Beauty Avenue”, представи най-новите тенденции в процедурите и продуктите. За няколко часа гостите се потопиха в неповторимата атмосфера, създаваща усещане за хармония и спокойствие. Лично собственичката Ивета Трифонова посрещаше и обърна индивидуално внимание на всички, уважили събитието. В ролята на модели влязоха дами от различни сфери на публичното пространство, а върху тях специалистите от центъра демонстрираха моменталния ефект от процедурите, терапиите и продуктите.

“Beauty Avenue” благодари за доверието на: Магдалена Гигова, Гери Дончева, Ина Георгиева, Дебора, Десислава Цонева, Весела Шишманова, Даниела Костадинова, Гергана Петкова и Йоана Вътова.

За финал на страхотния коктейл от разкрасителни процедури, бе изтеглена томбола и две от дамите спечелиха специални награди, а всички гости си тръгнаха с подаръци от “Beauty Avenue”













Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване