06/17/14 11:14
(http://www.klassa.bg/)

Вежди Рашидов: Ще се лее лой и кръв, парите се местят

 Крадените пари в България стават нервни

Предрекох, че въздухът мирише на барут и това се случи. Крадените пари стават нервни. Как едни деца стават милионери на 33 години. Този въпрос зададе от ефира на bТВ скулпторът и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов по повод скандалите с Делян Пеевски.

Според него драматичната ситуация между доскорошните партньори Пеевски и банкера Василев не е въпрос на дългове, а кой иска да прибере парата от източването на 2-3 млрд. от Южен поток.

Всички убийства, които станаха у нас през последните 25 г. са от политико-финансов характер. Ще се лее лой и кръв. Големи пари се местят и големите убийства могат да се върнат. Държавата е фалирала. Единствената схема е няколко човека да се закачат за държавната ясла и да смучат. Няма другаде пари. Изходът е да се изметат всички от политическия елит. Гледам Реформаторския блок, едни готини млади хора, но хранени със златната лъжичка на комунизма, те не могат да направят нищо полезно за държавата, смята Рашидов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване