06/17/14 13:49
(http://pik.bg)

Волен Сидеров след КСНС: Влизаме в италиански тип криза

Волен Сидеров след КСНС: Влизаме в италиански тип криза

"Влизаме в италиански тип криза - да се провеждат всяка година избори. Не виждам формат, който ще състави служебното правителство. Чудя се защо не приеха моето предложение изборите да бъдат през юли", каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред журналисти след приключване на извънредното заседание на Консултативния съвет за национална сигурност.

Имена за бъдещ еврокомисар не са обсъждани. "Това не е най-важният проблем на мига", поясни Волен Сидеров. Оставката си Пламен Орешарски щял да подаде, едва когато се уточни датата на предсрочните избори.

Волен Сидеров пак засегна темата "Русия". "С нея трябва да водим гъвкава политика. Тя нито ще се премести географски, нито ще спре притока на газ. Ако намерим български газ за нас - добре. Но няма", поясни лидерът на "Атака".

Както и сутринта, така и след приключването на заседанието на КНСБ, Волен Сидеров беше единственият политически лидер, който обърна внимание на журналистите и отговаря на техни въпроси. 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване