06/17/14 10:24
(http://pik.bg)

Ремонт затваря улиците "Богомил" и "Капитан Райчо" в Пловдив

Ремонт затваря улиците "Богомил" и "Капитан Райчо" в Пловдив

Отсечката на улица "Петко Д. Петков" между улиците "Богомил" и "Капитан Райчо" в Пловдив, ще бъде затворена през следващата седмица заради ремонт, съобщава "Фокус".  Той ще приключи за 105 дни и включва цялостно преасфалтиране от ул. "Богомил" до кръстовището на "Гладстоун" с "Шести септември".

Улицата ще бъде затваряна на два етапа. При първия етап няма да може да се преминава до улица "Капитан Райчо", като кръстовището ще бъде отворено за движение. Вторият етап на ремонта предвижда затваряне от улица "Капитан Райчо", включително и кръстовището до ул. "Петко Д. Петков". Ремонтът на улицата включва подмяна на подземна инфраструктура, осветление и нови тротоари. Кръстовището на улица "Кап. Райчо" ще бъде повдигнато, оцветено в червено и ще му бъдат поставени светофари.

Ще бъдат създадени и нови паркоместа, като ще има два паркинга, които ще са безплатни за граждани. Утре ще бъда обявено и от къде ще преминават автобусите на градския транспорт, които се движат в този участък.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване