06/18/14 18:03
(http://pik.bg)

Бивш депутат от ДПС: БСП винаги слагат "наши хора" на върха на държавата

Бивш депутат от ДПС: БСП винаги слагат "наши хора" на върха на държавата

Не трябва да делим партиите по етнически принцип и да казваме, че едните са лоши, защото са участвали в управлението, а други са добри, защото не са.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ ректорът на Университета по библиотекознание и информационни технологии в София, който е и бивш депутат от ДПС, бивш вицепрезидент на "Мултигруп" и бивш главен секретар на Министерския съвет на в правителството на Любен Беров - Стоян Денчев.

Той посочи, че хомогенността на електората на ДПС се дължи основно на горчилката от възродителния процес, която по думите на Денчев все още е в душите на много от хората. Той коментира, че не е удачно БСП и ДПС да подкрепят кабинета "Орешарски", без да има подписан коалиционен договор между двете партии, тъй като историята сочи, че това винаги води до конфликти. Денчев заяви, че БСП винаги са поставяли "наши хора" на върха на държавата.

Държавното управление не е място, където някой трябва да се учи на управление, каза бившият депутат. По думите му Бойко Борисов е бил по-успешен премиер от Пламен Орешарски, защото по време на управлението на ГЕРБ е имало яснота кой взема решенията, а в момента това не е така. Орешарски е зависим от Станишев и Местан, но те също са зависими от него, каза още Стоян Денчев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване