06/18/14 08:22
(http://noresharski.com/)

Протестна мрежа до Блъсков: Уважаеми, доносът е друга бира

Публикуваме писмо на Протестна мрежа до издателя, по-точно баща на издателя на в-к Труд, Петьо Блъсков по повод публикация във вестника със заглавие „Още разпити по доноса на „Протестна мрежа“.

На снимката: Петьо Блъсков, отдясно на несобственика на медийна група Делян Пеевски, основен герой в сигнала на ПМ с данни и факти за недекларирани активи и конфликти на интереси, ползване на активи с неясен краен офшорен собственик, спрени разследвания срещу него, търговия с влияние и нарушения в процедурата за издаване на достъп до най-високо ниво на класифицирана информация – основно изискване за назначаване за шеф на ДАНС.

Уважаеми г-н Блъсков,

Протестна мрежа цени журналистическите достойнства, които вярваме, че притежавате и налагате в своите издания. Ценим грамотността и умелия почин за предаване на информация. Затова Ви пишем във връзка с публикацията във в-к „Труд“ от сряда, в която става дума за нашия „донос“ срещу първото лице, второто лице и третото лице.

Тъй като все още не сме стигнали Вашето ниво, предпочитаме да поправите думата „донос“ на „сигнал“ — по-скромно е и по-достоверно.

Поздрави,
Протестна мрежа

The post Протестна мрежа до Блъсков: Уважаеми, доносът е друга бира appeared first on Noresharski.com.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване