06/18/14 18:25
(http://pik.bg)

Това лято варненския плаж предлага нови и интересни атракции

Това лято варненския плаж предлага нови и интересни атракции

През това лято на варненския плаж ще има редица нови и интересни атракции, съобщи  Андрей Василев, търговски пълномощник на концесионерите на варненските плажове, пише "Фокус".

Той уточни, че и тази година на Трета буна ще има уейкборд парк, но сега той ще бъде с две въжени линии, а не с четири, както миналото лято. Освен това се предвижда изграждането на няколко платформи за скокове на същият този уейкборд парк. „Всеки който иска да се зареди с адреналин, може да го направи на Трета буна”, каза още Василев.

Той добави, че другото, което е също интересно за любителите на екстремните спортове е, че тази година за първи път на Първа буна правим една нова атракция наречена – блъп. „За тези, които не знаят, това е вид воден трамплин. Съвсем скоро всички варненци и гости на града ще могат да разберат за какво точно става въпрос”, разясни специалистът. Андрей Василев допълни, че тази година ще заработи на крайбрежната алея и 6D кино.

Наред с това от Втора буна ще започнат круизове с моторно-ветроходна яхта „Орфей”, която ще прави круизове. „Като начало круизовете ще са само до Балчик, няколко пъти в седмицата и тук в акваторията на варненския бряг”, разясни Василев. Той добави, че може би към края на сезона, след месец август, яхтата ще прави и турове до Созопол. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване