06/19/14 17:27
(http://www.klassa.bg/)

Владимир Кличко потвърди за мача си с Кобрата

 Световният шампион Владимир Кличко официално потвърди за предстоящия си мач срещу българина Кубрат Пулев на 6 септември в Хамбург, Германия.

Преди два дни бе проведен търгът между промоутърите на двамата боксьори - "К2" и "Зауерланд Ивентс", като представителите на украинеца спечелиха наддаването с оферта от 7 250 131 долара. А с това и правото да го организират.

Днес Владимир Кличко използва социалните мрежи, за да обяви официално,  че ще се изправи срещу Кобрата на 6 септември в германския град Хамбург.

"Официално е! Ще се бия срещу претендента на IBF Кубрат Пулев на 6 септември в "o2 World Arena" в Хамбург, Германия", написа Кличко до последователите си в Туитър.

Световният шампион ще прибере 80:20 от целия награден фонд на мача, независимо от крайния му изход. Това означава, че украинецът ще стане по-богат с 5 800 105 долара, докато за Кубрат Пулев ще останат 1 450 026.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване