06/19/14 16:41
(http://pik.bg)

Възрастен пловдивчанин съди ресторант за тормоз

Възрастен пловдивчанин съди ресторант за тормоз

82-годишен пловдивчанин е завел дело за психически тормоз срещу собственик на пловдивски ресторант заради стомашно разстройство, пише "Марица".

През май пенсионерът се оплакал в Районната здравна инспекция, че обядвал с приятели в заведение в центъра, поръчали си кебапчета, пържен дроб и кърначета, но няколко часа по-късно стомахът му се разбунтувал и следващите 24 часа прекарал в тоалетната.

 От инспекцията направили внезапна проверка на ресторанта, но от справката в документацията те установили, че на датата, посочена от дядото, няма записани поръчки за кърначета и дроб. Отговорът на санитарните инспектори обаче изобщо не задоволил пловдивчанина и в началото на юни  той се обърнал към съда.

В жалбата си описал преживяната драма и заявил, че бил силно стресиран, защото се страхувал, че може да умре. Настоявал да му бъде изплатено обезщетение в размер на няколко хилядарки, за да забрави преживените тревоги.

Съдът е дал ход на делото. Предстои да бъдат разпитани свидетели.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване